Nyitott pozícióink listájáért görgess az oldal aljára!

Új bérezési stratégiát vezettünk be. A részletekért kattints!

A járványhelyzet ellenére mi folyamatosan bővülünk és várunk Téged a Knaus csapatunkba!


A járványhelyzet miatt átalakuló európai piaci igények mellett továbbra is igény van jól képzett, jó minőségű munkát végző kollégákra, magas hozzáadott értékű szerelési feladatok elvégzéséhez. Az ilyen jellegű feladatok végzésére továbbra is keresünk új kollégákat. Ha úgy érzed, megállnád a helyed nálunk, jelentkezz! Elektromos, lakatosipari, faipari, karbantartási munkakörökben korábban megszerzett tapasztalat, tudás birtokában jó eséllyel pályázhatsz. Jelentkezni írásos önéletrajzzal lehet a következő sorban található linkre kattintva.

Jelentkezem összeszerelőnek

A jelen helyzetben kollégáink kizárólag telefonos előzetes interjúkat folytatnak, és ezek alapján dől el, hogy kit és mikor hívnak be személyes interjúra és a gyár, a termelés bemutatására. Ez kissé lassíthatja a felvételiztetés folyamatát, ráadásul egyes munkaköröket nem azonnal tudunk betölteni. Kérjük és köszönjük mindenki türelmét és megértését!

Örömmel várunk! Számítunk Rád!

A Knaus Tabbert Kft nyitott pozíciói

Innovatív, európai színvonalat képviselő, lakókocsi és lakóautó összeszereléssel foglalkozó gyárunk precíz, pontos, jó kézügyességű férfi és női munkaerőt keres.

Miért válassz minket?

  • Mert fizetési igényedet méltányoljuk és mi többet adunk!
  • Mert rendszeres és jelentős prémiumot kapsz tőlünk a jó munkád elismeréseként.
  • Mert a 28 év múlt és a folyamatos, új beruházásaink azt jelzik, hogy biztonságos, stabil, fejlődő vállalatnál vagy.
  • Mert mi az összetartozásra és összefogásra építünk, és mivel kisvállalatból nőttük ki magunkat, ezért ezt a családias légkört megtartottuk.

Jelentkezni önéletrajz küldésével lehet a: karrier@knaus.hu címen.

Téged keresünk?

Részletes munkaköri leírásokért kattints, az alábbi foglalkozásokra!